Despre

Catalog Feroviar

Catalog Feroviar isi doreste sa se constituie intr-un instrument de lucru foarte practic mai ales atunci când căutaţi să stabiliţi noi relaţii de afaceri.

Acesta se adresează tuturor factorilor implicaţi în sistemul de transport pe şină şi adună cele mai importante informaţii despre instituţii şi firme implicate în activitatea feroviară, produsele şi serviciile oferite de acestea. Aşadar, este vizată o comunicare mai eficientă, o capacitate mai rapidă de identificare a oportunităţilor de afaceri şi a potenţialelor parteneriate de succes.

Devenind vizibil pe piata feroviara romaneasca, deveniti deschisi la noi oportunitati de afaceri si de asemenea faceti primul pas spre o imagine corecta si coerenta a companiei dumneavoastra, imagine care garanteaza profesionalismul unei companii in fata fostilor, actualilor si potentialilor parteneri.

Catalogul Feroviar cuprinde in capitolele sale, structurate in functie de domeniul de activitate, toate companiile din domeniul feroviar si din cele conexe care isi desfasoara sau doresc sa-si desfasoare activitatea in Romania.

Catalogul Feroviar sprijină şi consolidează legăturile între ofertanţii de produse şi servicii şi potenţialii beneficiari ai acestora, oferind tuturor companiilor din sfera transportului pe şină, atât româneşti cât şi internaţionale, posibilitatea de a deveni vizibile, de a se promova într-o manieră coerentă şi eficientă

Vor fi prezentate informatii relevante despre detinatorii de vehicule feroviare inregistrate pe piata locala, operatorii de transport marfa si calatori, operatorii de transport local pe sina, detinatorii de platforme intermodale, administratorii de infrastructura nationala si industriala, organizatii si institutii din domeniu.

Pe lângă listarea companiei la categoriile de produse/servicii și o pagină special dedicată prezentării companiei, publicaţia vă pune la dispoziţie o serie de oportunităţi de advertising la preţuri atractive. Acest mix vă susține în inițierea, creșterea și menținerea notorietății brandului și a gamei de produse sau servicii în rândul prospecților, clienților actuali și partenerilor de afaceri din efervescenta piață feroviară din România.

 

Club Feroviar vă invită să vă înscrieţi în „Catalogul Feroviar”, pentru a beneficia de prezenţa companiei dumneavoastră în cadrul celei mai bogate baze de date pentru lumea afacerilor feroviare din România.