Angajări la CFR Călători și concursuri de promovare internă. Ultimele anunțuri

În perioada următoare vor avea loc angajări la CFR Călători și promovări interne în urma unor concursuri organizate de operatorul feroviar de stat.

De la ultima noastră știre publicată pe această temă, concursurile de angajare la CFR Călători au luat o pauză. În ultima sătptămână încă au fost publicate mai multe anunțuri.

Cele mai multe anunțuri se referă la concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante la SRTFC București. Astfel, pe 11 iunie va avea loc concurs pentru ocuparea unui post de inginer I la Divizia Exploatare Comercială și Marketing. Detalii găsiți AICI.

Tot la Regionala București se organizează concurs pe 6 iunie pentru un post de economist I. Detalii sunt disponibile AICI. Pe 7 iunie va avea loc un concurs pentru un post de economist III, iar detalii găsiți AICI.

La SRTFC București, Serviciul Aprovizionare Achiziții și Administrativ, se va organiza pe 6 iunie un concurs pentru ocuparea unui post de inspector de specialitate I. Detalii pot fi consultate AICI.

La Divizia Exploatare Comercială și Marketing se caută ocuparea unui post de economist III. Concursul va avea loc pe 11 iunie, iar detalii suplimentare găsiți AICI. La Serviciul Contabilitate se organizează pe 14 iunie concurs pentru un post de economist I, iar detalii pot fi consultate AICI.

Tot la SRTFC București, Depoul Ploiești – SSM SU Protecția Mediului, Pază, se va ține pe 13 iunie un concurs pentru ocuparea unui post de tehnician I, Găsiți detalii AICI. La Divizia Exploatare Tehnică va avea loc pe 18 iunie concurs pentru ocuparea a două posturi de inginer III, iar detalii sunt disponibile AICI.

La Serviciul Aprovizionare Achiziții și Administrativ este vacant un post de tehnician I. Concursul va fi pe 17 iunie, iar detalii găsiți AICI. La SRTFC București, Serviciul Contabilitate, se caută angajarea pe un post de economist III. Concursul va avea loc pe 19 iunie și puteți găsi AICI detalii.

Angajări la CFR Călători, la regionalele Iași, Galați și Craiova

Alte trei regionale ale CFR Călători au postat câte un anunț de angajare. La SRTFC Iași, Revizia de Vagoane Iași – Revizia și pregătirea tehnică a trenurilor, se caută ocuparea unui  post de șef de tură. Concursul va fi organizat pe 12 iunie, iar detalii găsiți AICI.

Un post de șef de tură se vrea a fi ocupat și la SRTFC Galați, Depoul Tecuci – Comanda personalului şi îndrumare locomotive. Se va organiza concurs pe 13 iunie, iar detalii sunt disponibile AICI.

În fine, la SRTFC Craiova va avea loc pe 12 iunie un concurs pentru ocuparea unui post de șef de serviciu la Serviciul Financiar. Detalii găsiți AICI.