O noua licitatie pentru sectiunile Brasov – Apata si Cata – Sighisoara

CFR SA a lansat licitatia pentru servicii de consultanta pe tronsonul Brasov-Sighisoara, contractul fiind estimat la 28,2 milioane lei, fara TVA (6 milioane euro).

Anuntul publicat are ca scop alegerea consultantei in domeniul managementului executiei si pentru verificarea executiei lucrarilor de constructii si instalatii aferenta proiectului „Reabilitarea liniei de cale ferata Brasov – Simeria, componenta a Coridorului Rin – Dunare, pentru circulatia cu viteza maxima de 160 km/h, sectiunea Brasov – Sighisoara, subsectiunile: 1 Brasov – Apata si 3 Cata – Sighisoara”.

Obtinerea caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare, de catre companiile interesate, se poate face pana la 13 februarie, 2018.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 20 februarie. Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 21 mai.

Criteriul de atribuire se va stabili analizand cel mai bun raport calitate-pret, astfel pretul ofertei depuse va avea o cota de 40% in timp ce punctajul tehnic va avea o cota de 60%.

Finantarea acestui contract de consultanta va fi asigurata din fonduri neramburasbile de la Uniunea Europeana (prin Mecanismul Conectarea Europei), dar si din surse proprii ale CFR SA.

Reamintim ca in luna august 2017, cinci companii au depus oferte in licitatia pentru reabilitarea celor doua sectiuni Brasov – Apata si Cata – Sighisoara. Valoarea acestor lucrari este estimata la 3,19 miliarde lei fara TVA (aproximativ  700 milioane euro).

 

Selectia anunturilor de licitatii, de pe site-ul e-licitatie.ro, care se adreseaza domeniului feroviar o puteti gasi pe siteul Catalog Feroviar la sectiunea “Licitatii”.