Scoala de mecanici de locomotiva si alte doua posturi anuntate de Cargo Trans Vagon pe “Cariera Feroviara in Romania”

Compania Cargo Trans Vagon SA, operator de transport feroviar de marfă și membră a Transport Trade Services SA (TTS) are in plan inceperea unui curs de mecanici de locomotiva, in perioada martie-aprilie 2018. Mai multe informatii, precum si inscrierea la curs, se pot obtine aplicand aici.

 

Pe de alta parte compania si-a imbogatit oferta de posturi disponibile pe pagina “Cariera Feroviara in Romania”, compusa in prezent din mecanic locomotivă, șef tren, șef manevra, revizor tehnic vagoane, cu inca doua pozitii:

  • Dispecer program circulatie cerinte: experienta: 6 ani vechime in functii de IDM dispozitor  sau Operator circulatie; cunostinte MS Office; salariu incadrare: 5000 lei/luna salariu tarifar.
  • Dispecer turnuscerinte: experienta: 6 ani vechime in functii de mecanic locomotiva  sau sef tura depou sau instructor T; cunostinte MS Office; salariu incadrare: 4750 lei/luna salariu tarifar.

____________

Cei interesați au posibilitatea de a aplica direct la companiile cu posturi vacante, intrând în contact cu persoana responsabilă cu angajările din cadrul departamentului de Resurse Umane al fiecărei companii, prin intermediul site-ului Club Feroviar.

Bursa locurilor de muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung. Fiind vorba despre joburi diferite, posturile disponibile vizează atât persoanele cu studii superioare, cât și pe cele cu studii medii.

 

Abonați-vă la Newsletter sau urmăriți-ne pe paginile de Facebook, Twitter sau Linkedin pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri, anunțuri de angajare si de licitații din sectorul feroviar din România.