DB Engineering va intocmi planul de activitate al Rail Baltica

RB Rail, societatea mixta responsabila de proiectul Rail Baltica, a incheiat un acord cu firma germana de consultanta DB Engineering & Consulting pentru dezvoltarea planului de business si a strategiei pe termen lung pentru linia Rail Baltica. Costul total al contractului este de 360 mii euro, fara TVA.

Planul de activitate al proiectului Rail Baltica reprezinta o strategie pe termen lung pentru etapa de implementare, care dureaza 8 ani, precum si modelul de business al fazei operationale, care dureaza 10 ani. Planul va fi elaborat si aprobat in vara anului 2018 si va fi actualizat anual.

Planul de activitate va oferi o perspectiva unificata si de planificare financiara pe termen lung pentru implementarea proiectului si va consta in cercetarea generala a pietei, modelul de management al proiectului, strategia pe termen lung si modelul de afaceri al proiectului, analiza veniturilor, politica pietei, investitiile de capital, planul financiar, aspectele legate de inventar si cele fiscale, indicatorii cheie de performanta, analiza riscurilor si cea a scenariilor.