Egis Romania are o atitudine proactivă în materie de inovare

Scopul Egis în România îl constituie furnizarea de servicii de calitate în domeniul infrastructurii (alimentări cu apă, drumuri, energie, protecția mediului) cu respectarea normelor internaționale de calitate.

Egis lucrează în România de peste 20 de ani, furnizând servicii de inginerie și consultanță în sectoarele de transport rutier și feroviar, precum și în domeniul apei și mediului, energie, dezvoltare urbană și alte servicii de consultanță instituțională.

Egis în România beneficiază atat de contribuția si profesionalismul angajaților săi, cât și de bogata experiență a Grupului Egis în domenii diverse, fiind capabilă să realizeze o gamă complexă de studii și proiecte, incepând cu studii de pre-fezabilitate, continuând cu proiectare, analiză, servicii de consultanță și urmărire de lucrări pentru proiecte complexe din următoarele domenii: drumuri, autostrăzi, alimentare cu apă potabilă, canalizare, deșeuri solide, protecția mediului și energie.

Departamentul nostru de proiectare are peste 15 proiecte majore de proiectare a infrastructurii în desfășurare astăzi, cu multe altele planificate sau așteptate. Printre acestea se numără proiecte complexe precum studiul de fezabilitate a căii ferate Predeal-Brașov, autostrada A7 și reamenajarea urbană Oradea. De asemenea, gestionăm câteva proiecte importante în domeniul apei.

Valorile noastre

O companie responsabilă

Egis se străduiește să conducă calea în inginerie durabilă. Compania îsi asumă responsabilitatea pentru comunitatea în care activează, folosindu-și expertizele si exercitând influență sa – în calitate de proiectant, specificator și operator – privind livrarea de zeci de miliarde de euro, a lucrărilor, precum și exploatarea infrastructurii și facilitățile folosite de milioane de oameni din întreaga lume.

O companie creativă

Egis are o atitudine proactivă în materie de inovare, ajutând-o să facă față provocărilor socio-economice, energetice și de mediu ori de câte ori compania operează un proiect. Talentul creativ al inginerilor Egis este adus în joc pentru a oferi instrumente clienților noștri care îi vor ajuta în luarea deciziilor și în găsirea soluțiilor operaționale eficiente.

O companie pentru oameni

Sprijinirea strategiei grupului promovând în același timp dezvoltarea și împlinirea personală a fiecăruia dintre angajații săi este una din preocupările de bază ale managementului resurselor umane Egis. Egis este o companie dinamică, axată pe dezvoltarea de căi de carieră și de dezvoltare a abilităților.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA EGIS ROMÂNIA

De-a lungul anilor, Egis în România a fost implicată în unele dintre proiectele de infrastructură cele mai prestigioase din țară atât clienților din sectorul public cât și privat.

Egis este un loc de excelență. În toate activitățile sale, Egis este renumit pentru calitatea tehnică a realizărilor sale, mândru să fie în prim plan, și stau acolo. Prin aderarea la Egis, oricare ar fi domeniul dvs. de specialitate, poate lucra cu cei mai buni, și să ia parte la proiecte colective ambițioase, cel mai bun mod de a crește împreună.

Ați putea dori să deveniți un expert recunoscut în domeniul dumneavoastră, un manager de proiect, un team manager.Poate sunteți în căutarea unor noi provocări (diversitatea de locuri de muncă, mobilitatea internațională, proiecte de diversitate). Egis vă oferă posibilități vaste pentru creștere și dezvoltare.

În România și cel mai mult la nivel de grup, avem un angajament de responsabilitate socială și diversitate, care se manifestă în mai multe moduri.Dezvoltarea ocupării forței de muncă de peste-55s, precum și încadrarea în muncă a persoanelor cu handicap: aceste obiective sunt în centrul activității noastre de HR.

Egis este un grup într-o continuă schimbare, care funcționează pe o gamă largă de proiecte în multe țări. Cei care se alatura echipei noastre au acces la o gamă largă de oportunități.